Partners

Samenwerking en kennis delen zijn de sleutels tot vooruitgang en van cruciaal belang voor CirTec. Wij bouwen een netwerk van partners met kennis en technologieën die toegevoegde waarde hebben voor onze thuismarkten en/of die de mogelijkheid bieden om onze technologie in het buitenland te vermarkten.

SalsnesFilterCMYK transparant v2
Salsnes Filter is een Noorse technologiebedrijf, gespecialiseerd in scheiding van vaste stoffen uit afvalwater.

De gepatenteerde Salsnes fijnzeef technologie verwijdert onopgeloste deeltjes uit zowel huishoudelijk als industrieel afvalwater. Industrieën zoals voedingsmiddelen, papier en aquacultuur maken gebruik van de volledig geautomatiseerde technologie voor de behandeling van afvalwater; het verbeteren van de kwaliteit van influent of terugwinnen van grondstoffen. Salsnes fijnzeven zijn ook een uitstekend alternatief voor een primaire behandeling van ruw afvalwater (influent) op rioolwaterzuiveringsinstallaties, waar materialen kunnen worden afgescheiden als een potentieel hoge waarde grondstof.

CirTec is exclusief vertegenwoordiger voor Salsnes. Verder werken we samen op het gebied van onderzoek ter optimalisatie van de fijnzeven en nageschakelde processen.

 

Top