Visie en missie

Onze visie

LelieEnergiebesparing en hergebruik van materialen worden steeds belangrijker en zijn cruciaal voor het behoud van een goede en gezonde leefomgeving voor toekomstige generaties. Mede hierdoor wordt de watertechnologiemarkt steeds dynamischer en neemt de behoefte aan specifieke expertise en integrale- en totaal oplossingen toe. Samenwerking en het delen van kennis zijn de sleutels tot vooruitgang.

CirTec voldoet aan de huidige behoeften zonder toekomstige uitdagingen te negeren. Ons bedrijf stimuleert het hergebruik van afvalstoffen voor hogere toepassingen.  Het ontwikkelen van hoogwaardiger technologie voor afvalwaterbehandeling draagt bij aan de ontwikkeling van alternatieve grondstoffen, vermindert de impact op het milieu en stimuleert het milieubewustzijn.

Onze missie

Door inzet en innovatie, onze portfolio van projecten en technologie├źn te laten groeien terwijl wij een belangrijke bijdrage leveren aan het behoud van een duurzaam leefmilieu en door te investeren in een schonere toekomst. Om te slagen in onze missie, beogen wij;

  • een gewaardeerde partner te zijn voor onze klanten;
  • onze technologisch kennis en ervaring te versterken door middel van:een wereldwijd netwerk op te bouwen dat bijdraagt aan de ontwikkeling van onze technologie.
    • samenwerking in ontwikkelings- en onderzoeksprojecten;
    • het ontwikkelen van projecten en het implementeren van milieutechnologie;
    • het ontwerpen en realiseren van waterzuiveringsinstallaties.
  • een wereldwijd netwerk op te bouwen dat bijdraagt aan de ontwikkeling van onze technologie
Top