Werken bij CirTec

De maatschappij zal moeten veranderen! Voor het behoud van een goede en gezonde leefomgeving is het cruciaal dat wij de afzet van afval reduceren en hergebruik van waardevolle componenten stimuleren. CirTec draagt hieraan bij door technologie te ontwikkelen en te vermarkten die aansluit bij onze missie, door bij te dragen aan maatschappelijk bewustzijn en het stimuleren van hergebruik van afvalstoffen. Wij ontwerpen en bouwen, zowel nationaal als internationaal, zuiveringssystemen voor waterschappen en industrie, gericht op terugwinnen van grondstoffen en hergebruik van restwarmte.

Op dit moment hebben wij de ondergaande vacature, maar daarnaast komen we graag in contact met kandidaten met een relevante opleiding en werkervaring die bij ons bedrijf zou kunnen passen.

Financieel/Boekhoudkundig medewerker (M/V) 12 uur per week 

(ON HOLD, SELECTIEPROCEDURE IS GESTART)

Functie-omschrijving

Als boekhoudkundig medewerker ben je verantwoordelijk voor het boeken van in- en verkoopfacturen, bankmutaties, maandelijkse journaalposten, betalingen klaarzetten, het bijhouden van de voorraad en overige administratieve handelingen. We stappen binnenkort over op een nieuw ERP-systeem en je neemt een deel van de voorbereidende werkzaamheden op je.

Vaardigheden/functie-eisen

Jij bent betrouwbaar, accuraat, proactief en bovenal een ervaren boekhoudkundig medewerker die ons in principe voor drie dagen van 4 uur per week kan ondersteunen. Je hebt ervaring in de financiële administratie, affiniteit met diverse softwarepakketten, bent vaardig met Excel en kunt goed functioneren in een snelle, jonge en dynamische omgeving.

Vereiste vaardigheden en achtergrond

  • financieel-economische opleiding op mbo of hbo niveau;
  • minstens 3 jaar werkervaring in financiele administratie;
  • kennis en ervaring met diverse softwarepakketten;
  • ruime ervaring met Excel;
  • analytisch en cijfermatig sterk;
  • affiniteit met techniek;
  • vloeiend Nederlands sprekend, Engels is een pre.

Klik hier voor de volledige vacature

Top