+31 (0)299-79 20 80

info@cirtec.nl

Een IntenSieve® combineert twee kritische processen in één compacte eenheid – scheiding van vaste stoffen en indikking van vaste stoffen. Het roterende zeefdoek verwijdert TSS en produceert ingedikte zeef. Het is het optimale filterontwerp om de conventionele primaire behandeling te vervangen.

Met zowel gesloten als open modulaire systemen, een onbeperkte ontwerpcapaciteit en de mogelijkheid om binnen of buiten te installeren, biedt een IntenSieve® systeem alle flexibiliteit die u nodig hebt. Het systeem is kosteneffectief, compact, performant, chemicaliënvrij en duurzaam.

 De IntenSieve® is ontworpen voor een zeer efficiënte verwijdering van vaste stoffen uit rioolwater en industriële en gemeentelijke (afval)waterstromen. Het is met name effectief voor het verwijderen van zwevende deeltjes (TSS) uit vloeistofstromen, waardoor de waterkwaliteit en de mogelijke opties voor verdere verwerking of lozing worden verbeterd. De machine is ontworpen voor (afval)waterstromen die, naast vaste stoffen, hoge concentraties vetten, olie of vet (FOG) kunnen bevatten.

Ander kenmerk;

Er is een breed scala aan IntenSieves® beschikbaar waarmee vrijwel elke vloeistofstroom van zwevende deeltjes kan worden ontdaan. Afhankelijk van de kenmerken van het te behandelen water zijn er machines beschikbaar met een capaciteit van 5 tot > 500 m3/h.

Door het modulaire karakter van de machines kunnen zij ook gemakkelijk worden gebruikt voor zeer grote capaciteiten, zoals voor rioolwaterzuiveringsinstallaties. Andere toepassingen zijn groenteverwerking, plasticrecycling, papierindustrie en vele andere.