Wex Global Award

Winnaar award “innovation in water circularity” op WEX Global

29 juni 2022

WEX Global 2022 neemt een bijzondere plek in wat betreft “water-conferenties”. Experts uit alle geledingen van de watersector en uit verschillende landen komen hier om contacten te leggen, ideeën uit te wisselen en zich te laten informeren over de laatste ontwikkelingen.  Dit jaar waren er meer dan 80 sprekers uit meer dan 40 landen, die verschillende kanten met betrekking tot de “slimme circulaire economie” belichten.

Ook CirTec was van de partij, nam plaats in panels en legde connecties. En niet onbelangrijk, CirTec was ook genomineerd voor de WEX Global award in de categorieën “innovation in water circularity” en “Innovation in Decarbonising’!

Tijdens de WEX Global Awards (externe link https://wex-global.com)  worden de beste voorbeelden van circulaire economie strategieën in de watersector gepresenteerd. Genomineerde bedrijven maken een duidelijk verschil in de water- en afvalwatersector, met nadruk op innovatieve energiereductie, het milieu in overweging nemend voor een duurzame toekomst en financiële veerkracht. De winnaars van de verschillende categorieën worden gekozen door een internationale jury.

Tijdens het galadiner op 28 juni werd de award voor “innovation in water circularity” toegekend aan CirTec! Het winnen van de WEX Global 2022 award met CellCap is een grote eer en een belangrijke erkenning die de technologie een boost kan geven. Bij de ontwikkeling zijn veel partijen betrokken geweest die zonder uitzondering een belangrijke bijdrage hebben geleverd. De prijs is komt dus ook alle betrokken partners en klanten toe.