Winnaar award “innovation in water circularity” op WEX Global

WEX Global 2022 neemt een bijzondere plek in wat betreft “water-conferenties”. Zakelijke besprekingen en connecties zijn belangrijk, maar met name de uitwisseling van ideeën, visitekaartjes, oplossingen en methodes vormen sterke netwerken waarmee sterke relaties kunnen worden gebouwd. Dit jaar waren er meer dan 80 sprekers uit meer dan 40 landen, die verschillende kanten met betrekking tot de “slimme circulaire economie” belichten.

Ook Cirtec was van de partij, nam plaats in panels en legde connecties. En niet onbelangrijk, Cirtec was ook genomineerd in categorie “innovation in water circularity”!

De WEX Global Awards representeren de beste voorbeelden van circulaire economie strategieën in de watersector. Deze bedrijven maken een duidelijk verschil in de water- en afvalwatersector, met nadruk op innovatieve energiereductie, het milieu in overweging nemend voor een duurzame toekomst en financiële veerkracht. De winnaars van de verschillende categorieën worden gekozen door een internationale jury.

Tijdens het galadiner op 28 juni werd de award voor “innovation in water circularity” toegekend aan Cirtec!